2020 Ford Focus ST-Line 182hk 1.5 EcoBoost

Trondheim Skriv ut

2020 Ford Focus ST-Line 182hk 1.5 EcoBoost

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2019
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Bensin
 • Km 30 384 Km
 • 1496
 • Dører 5

Detaljer

2020 Ford Focus ST-Line 182hk 1.5 EcoBoost

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

2020 Ford Focus ST-Line 182hk Kompakt men likevel praktisk, sportslige kjøreegenskaper men fortsatt komfortabel. Fullspekket med sikkerhetsutstyr og meget lettkjørt, så er det en god sannsynlighet at akkurat denne bilen er perfekt for deg.

Ta kontakt for informasjon vedrørende:

 • Servicehistorikk og siste service.
 • Tilstand på sommer/vinterdekk.
 • Garantibestemmelser og EU-godkjenning.

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende SMS (Bil BE22104) til 2065. Tjenesten er selvfølgelig gratis.

ST-Line utstyrspakke gir deg:

 • 18" ST-Line sommerhjul.

 • Unike ST-Line støtfangere og sideskjørt.

 • Unik ST-Line grill.

 • Sportsseter med røde sømmer.

 • Sport skinnratt med flat bunn.

 • Sportspedaler i rustfritt stål.

 • Innstegslister med ST-Line logo.

 • Sort taktrekk.

 • Sync 3 med 10 høyttaler B&O Premium Sound, 8" berøringsskjerm, navigasjon, DAB+ og bluetooth. I tillegg til alt dette så er bilen utstyrt med Apple CarPlay og Andorid Auto. Det vil si at du kan speile telefonen din opp på skjermen i bilen å benytte deg av for eksempel Google Maps eller Spotify.

 • Elektronisk innfellbart tilhengerfeste med maksvekt på 1 500 kg som automatisk vippes inn og ut ved å enkelt trykke på en knapp i bagasjerommet.

 • Panorama glasstak med elektrisk gardin og åpningsfunksjon, noe som gir en meget lysrik og luftig romfølelse inne i bilen.

 • Ryggekamera viser alt som er bak bilen på en skjerm i midtkonsollen. Systemet aktiveres automatisk når du setter bilen i revers, og viser virtuelle retningslinjer for å hjelpe deg med å parkere på de trangeste stedene.

 • Parkeringsassistent bruker ultrasoniske parkeringssensorer som er plassert både foran og bak bilen for å måle parkeringsplassen og sjekke om bilen din får plass. Dernest vil datamaskinen manøvrere deg på plass, mens du bare bruker gass, brems og girspak.

 • Vinterpakke - Med denne bilen er det tatt høyde for vårt kalde klima her i Norge. Så her får du fjernstart med FordPass, varme i rattet, oppvarmede framseter samt varmetråder i front og bakrute. Det kommer godt med her i nord.

 • Adaptiv cruisekontroll velger du farten du ønsker å holde, og systemet sørger for at den opprettholdes. Hvis den innebygde RADAR-sensoren oppdager en bil foran deg på veien, vil den senke hastigheten på bilen for å opprettholde en forutbestemt avstand. Så snart veien foran deg er klar, vil systemet gå tilbake til din valgte hastighet.

 • Head-up-skjermen viser viktig informasjon innenfor synsfeltet ditt, slik at du kan holde blikket på veien. Fungerer med polariserte solbrilleglass. Det klare, skarpe bildet kan vise innholdet du velger, inkludert bilens hastighet, navigasjon, varslinger fra cruisekontrollen og informasjon fra trafikkskiltgjenkjenningen.

 • Automatisk bakluke for enkel åpning og lukking - Hvis du har hendene fulle og bilen oppdager KeyFree-nøkkelen din i nærheten, kan du automatisk åpne eller lukke bakluken ved å bevege foten under den bakre støtfangeren.

 • Nøkkelfri inngang og start gjør hverdagen mye enklere, nøkkelen forlater aldri lommen. Med berøringssensitive sensorer på dørhåndtakene så låses dørene opp i det du drar i håndtaket. Når du er kommet inn i bilen er det bare å trykke på startknappen å kjøre av gårde.

 • Dynamiske LED hovedlys med automatisk fjernlys som blender ned når du møter trafikk.

 • Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse bruker RADAR- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.

 • Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller forbikjøring forbudt vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

 • Filskiftevarsling bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og viser en advarende melding. Dersom du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan Filskiftevarsleren hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil.

 • Blindsonevarsling kan hjelpe deg med å bytte fil på en tryggere måte. Det er fordi RADAR-sensorene skanner blindsonen på hver side av bilen din. Og hvis de oppdager en bil som du ikke kan se, tennes et oransje lys tydelig på det korresponderende sidedørsspeilet for å advare deg.

 • Cross Traffic Alert virker sammen med Blindsoneinformasjonssystemet og varsler deg om møtende biler når du rygger ut av en plass og har begrenset sikt.

Lånefinansiering:

 • Nedbet. over 10 år: 2 698 kr/mnd
 • Nedbet. over 8 år: 3 231 kr/mnd
 • Nedbet. over 5 år: 4 839 kr/mnd Priser ved 35% egenkapital og basert på våre finansieringspartneres rente. Dette er kun priseksempler, kontakt oss for nøyaktig pris.

Er dette bilen for deg? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

- Erlend Auren - Mobil: 473 61 294 [email protected]

- Kristian Eggen Rønning - Mobil: 480 37 965 [email protected]

- Vidar Tennebekk - Mobil: 926 44 700 [email protected]

Hvem er vi Melhus Bil har over 30 års fartstid med forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er autorisert forhandler av Ford, Maxus og BYD person- og varebiler, samt Suzuki personbiler. Melhus Bil er medlem av Norges bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Bruktbil Vi tilbyr et rikt utvalg av brukte Ford, Suzuki, Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel og Nissan. Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport, 14 dagers bytterett, inntil 5 år bruktbilgaranti eller 5 års nybilgaranti.

Innbytte & innkjøp Ønsker du et raskt oppgjør med din nåværende bil? Vi tar innbytte eller innkjøp av alle typer biler. Benytter du deg av denne tjenesten hos oss har du fordeler som fraskrevet reklamasjonsansvar samt prosessen rundt omregistrering eller avregistrering. Benytter du deg av innkjøp hos oss så har vi kontantoppgjør på dagen.

Finans & forsikring Vi vet godt at det praktiske rundt bilkjøp kan by på hodebry. Derfor fikser vi både finansiering og forsikring for deg hvis ønskelig. Vi har direkte avtaler med markedets største utfordrere. Alle våre bruktbiler kan leveres med finansieringsløsninger fra kr 0,- i egenkapital.

Fri frakt i hele landet Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Focus
Variant ST-Line 182hk 1.5 EcoBoost
KM-stand 30 384 Km
Registrert dato 01/10/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 182 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 143 g/km
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1980 kg
Registreringsnummer BE22104
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0PXXGCHPKT13434
Referanse ad276124-f51c-494d-98d0-296d3032309f

Annet

Tilbehør bil
8-veis elektrisk justerbart førersete
Adaptiv cruisecontrol. Med intelligent hastighetsassistent, køassistent og filsentreringsassistent
Android Auto
Antikollisjonssystem
Apple Carplay
Automatisk 2-sone klimaanlegg
Automatisk dimming på bakrutespeil
Automatisk elektrisk bakluke med sensorer for håndfri åpning og lukking av bakluke
B&O Play lydanlegg med 10 høyttalere
Bagasjeromsnett
Bagasjeromstrekk
Blindsoneassistent
Bluetooth
Cross Traffic Alert
DAB+
Delskinn
Dynamiske LED hovedlys (med LED kjørelys, adaptive LED hovedlys og automatiske nær- og fjernlys)
Elektrisk innfellbare sidespeil
Elektrisk innfellbart hengerfeste
Elektrisk parkeringsbrems
Elektronisk girvelger
Filsentreringsassistanse
Filskiftevarsling
Fjernstart via FordPass app
Ford Sync 3 med norsk stemmekontroll og 8" berøringskjerm
FordPass Connect integrert 4G modem
Gummimatter
Head Up Display
Justerbar rattstamme
LED baklys
Multifunksjonsratt
My Key
Mørke ruter i passasjerom
Navigasjon
Nøkkelfri lås og start
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet ratt
Packline NX Premium takboks
Panoramatak med elektrisk åpning
Parkeringsassistent. Med helautomatisk parkering og sensorer foran, bak og på sidene
Regnsensor
Ryggekamera
Sommerhjul
Start/stop funksjon
Stor kjørecomputer med fargedisplay
Tekstilmatter
Trafikkskiltgjenkjenning
Trådløs lading for mobiltelefon
Varme i seter foran
Vinterhjul

Kontakt oss

Salg bruktbiler

Åpningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser