2021 Kia e-Niro Exclusive

Orkanger Skriv ut

2021 Kia e-Niro Exclusive

Kr 394 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 1
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 2 596 Km
  • Dører 5

Detaljer

2021 Kia e-Niro Exclusive

Kr 394 900

Inkl. omregistrering

Vi selger vår fantastiske Kia e-Niro Exclusive demobil! e-Niro setter en ny standard for miljøvennlig kjøring med elegant design og sportslige ytelser. Med rekkevidde på inntil 455 km tar den elbilteknologien et stort steg videre. Som en ekte crossover kombinerer den avansert teknologi og høy komfort med et romslig bagasjerom på 451 liter. e-Niro har mange spennende detaljer, for eksempel den aerodynamiske, lukkede grillen med det spesielle rutemønsteret og integrert ladekontakt. Det markante, pilformede kjørelyset, støtfangerne og de 17" lettmetallfelgene har også unik e-Niro-design.

Regenererende bremser e-Niro har regenererende bremser, og du kan velge mellom ulike modus avhengig av kjøreforholdene. Hold den venstre girhendelen på rattet inne i minst et halvt sekund for å velge kjøring med én pedal. Ved å holde hendelen inne kan du bremse bilen til den står helt stille uten å bruke bremsepedalen. Når du slipper hendelen eller aktiverer høyre girhendel, går systemet tilbake til normalmodus. Med denne funksjonen kan du kjøre mest mulig økonomisk og få ekstra rekkevidde.

Null utslipp, full kjøreglede! Nøkkelen til elektrisk kjøring er ganske enkelt teknologi som fungerer godt og gir deg den ytelsen og komforten du trenger. Batteri: e-Niro kan leveres med et batteri på 64 kWh, for kjøreturer på inntil 455 km. Det kan lades fra 20 til 80 prosent på ca. 40 minutter med en hurtiglader på 100 kW. Motor: Den elektriske motoren på 204 hk og 395 Nm gjør at bilen kan akselerere fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder. Det gir en dynamisk start som står helt i stil med e-Niros atletiske design.

Varmepumpe: Varmepumpen sørger for ekstra komfort. Den hjelper deg å spare energi og dermed også batterikapasitet, spesielt ved temperaturer under 10°C når du bruker klimareguleringen.

Batterivarmer: Batteripakken er plassert på undersiden og er utstyrt med en batterivarmer. Den varmer opp undersiden av batteriet når det er kaldt ute, slik at motoren starter lettere. Den reduserer også tapet av batterikapasitet om natten når det er kaldt. Du programmerer enkelt batterivarmeren til et bestemt klokkeslett.

Programmerbar ladefunksjon: Du kan stille inn når du vil lade, slik at du f.eks kan dra nytte av lavere strømpriser om natten.

Kontaktinformasjon

Guttorm Næss
Mobil: 470 17 220 [email protected]

Bjørn Wraalsen
Mobil: 907 65 657 [email protected]

Marius Hummelvoll Mobil: 456 66 936 [email protected]

Hvem er vi Melhus Bil har over 30 års fartstid med forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er autorisert forhandler av Ford, Maxus og BYD person- og varebiler, samt Suzuki personbiler. Melhus Bil er medlem av Norges bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Bruktbil Vi tilbyr et rikt utvalg av brukte Ford, Suzuki, Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel og Nissan. Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport, 14 dagers bytterett, inntil 5 år bruktbilgaranti eller 5 års nybilgaranti.

Innbytte & innkjøp Ønsker du et raskt oppgjør med din nåværende bil? Vi tar innbytte eller innkjøp av alle typer biler. Benytter du deg av denne tjenesten hos oss har du fordeler som fraskrevet reklamasjonsansvar samt prosessen rundt omregistrering eller avregistrering. Benytter du deg av innkjøp hos oss så har vi kontantoppgjør på dagen.

Finans & forsikring Vi vet godt at det praktiske rundt bilkjøp kan by på hodebry. Derfor fikser vi både finansiering og forsikring for deg hvis ønskelig. Vi har direkte avtaler med markedets største utfordrere. Alle våre bruktbiler kan leveres med finansieringsløsninger fra kr 0,- i egenkapital.

Fri frakt i hele landet Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontaktinformasjon

Guttorm Næss
Mobil: 470 17 220 [email protected]

Bjørn Wraalsen
Mobil: 907 65 657 [email protected]

Marius Hummelvoll Mobil: 456 66 936 [email protected]

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kia
Modell e-Niro
Variant Exclusive
KM-stand 2 596 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Hvit
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2230 kg
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN KNACC81GFL5059788
Referanse 93819887-920f-48cc-a8f1-d0e3892a10e6
Nyttelast 418

Annet

Tilbehør bil
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter
Ventilerte forseter (varme/kjøling)
Vinterhjul

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 15:00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer