2020 Ford Kuga ST-Line AWD 190hk 2.0 EcoBlue

Trondheim Skriv ut

2020 Ford Kuga ST-Line AWD 190hk 2.0 EcoBlue

Kr 568 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2020
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Diesel
 • Km 14 900 Km
 • 1996
 • Dører 5

Detaljer

2020 Ford Kuga ST-Line AWD 190hk 2.0 EcoBlue

Kr 568 900

Inkl. omregistrering

2020 Ford Kuga ST-Line AWD Ford Kuga trives like godt på oppdagelsesferd på landeveien og i bytrafikk til og fra jobb. Uansett hvor reisen går, kan du glede deg over den perfekte balansen mellom robust kapasitet og vakker styling. Følelsen av bevegelse og frihet fortsetter inne i bilen, der den kommer til uttrykk i interiørdetaljene. Fra dashbordet og midtkonsollens elegante linjer til de praktfulle skinntrukne setene.

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende SMS (Bil VJ21934) til 2065. Tjenesten er selvfølgelig gratis.

ST-Line utstyrspakke gir deg:

 • 18" ST-Line sommerhjul.

 • Unike ST-Line støtfangere og sideskjørt.

 • Unik ST-Line grill.

 • ST-Line doble eksoshaler.

 • Sportsseter med røde sømmer.

 • Sport skinnratt med flat bunn.

 • Sportspedaler i rustfritt stål.

 • Innstegslister med ST-Line logo.

 • Sort taktrekk.

 • Sync 3 med B&O Premium Sound, 8" berøringsskjerm, navigasjon, DAB+ og bluetooth. I tillegg til alt dette så er bilen utstyrt med Apple CarPlay og Andorid Auto. Det vil si at du kan speile telefonen din opp på skjermen i bilen å benytte deg av for eksempel Google Maps eller Spotify.

 • Vinterpakke - Med denne bilen er det tatt høyde for vårt kalde klima her i Norge. Så her får du Webasto, oppvarmede seter foran og bak, varme i rattet og varmetråder i front og bakrute. Det kommer godt med her i nord.

 • Avtagbart tilhengerfeste med maksvekt på 2 100 kg.

 • Adaptiv cruisekontroll velger du farten du ønsker å holde, og systemet sørger for at den opprettholdes. Hvis den innebygde RADAR-sensoren oppdager en bil foran deg på veien, vil den senke hastigheten på bilen for å opprettholde en forutbestemt avstand. Så snart veien foran deg er klar, vil systemet gå tilbake til din valgte hastighet.

 • Automatisk bakluke for enkel åpning og lukking - Hvis du har hendene fulle og bilen oppdager KeyFree-nøkkelen din i nærheten, kan du automatisk åpne eller lukke bakluken ved å bevege foten under den bakre støtfangeren.

 • Dynamiske LED hovedlys med automatisk adaptiv fjernlys som blender ned når du møter trafikk.

 • Nøkkelfri inngang og start gjør hverdagen mye enklere, nøkkelen forlater aldri lommen. Med berøringssensitive sensorer på dørhåndtakene så låses dørene opp i det du drar i håndtaket. Når du er kommet inn i bilen er det bare å trykke på startknappen å kjøre av gårde.

 • Automatisk parkeringssystem parkerer bilen helt selv ved hjelp i fra parkeringssensorer som befinner seg både foran og bak bilen. I tillegg til dette så er bilen utstyrt med ryggekamera med assistentlinjer.

 • Head-up-skjerm viser viktig informasjon innenfor synsfeltet ditt, slik at du kan holde blikket på veien. Fungerer med polariserte solbrilleglass. Det klare, skarpe bildet kan vise innholdet du velger, inkludert bilens hastighet, navigasjon, varslinger fra cruisekontrollen og informasjon fra trafikkskiltgjenkjenningen.

 • Frontkamera med vidvinkel - Et lite og diskret kamera foran på bilen sender et delt skjermbilde til bilens multifunksjonsskjerm, slik at du ser biler, syklister og fotgjengere som nærmer seg på begge sider. Dette tilleggsutstyret er uvurderlig når du skal ut av en trang parkeringsplass eller inn på en travel vei med dårlig sikt til sidene.

 • Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse bruker RADAR- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.

 • Blindsonevarsler kan hjelpe deg med å bytte fil på en tryggere måte. Det er fordi RADAR-sensorene skanner blindsonen på hver side av bilen din. Og hvis de oppdager en bil som du ikke kan se, tennes et oransje lys tydelig på det korresponderende sidedørsspeilet for å advare deg.

 • Filskiftevarsler bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og viser en advarende melding. Dersom du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan Filskiftevarsleren hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil.

 • Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller forbikjøring forbudt vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

Er dette bilen for deg? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

- Erlend Auren - Mobil: 473 61 294 [email protected]

- Kristian Eggen Rønning - Mobil: 480 37 965 [email protected]

- Vidar Tennebekk - Mobil: 926 44 700 [email protected]

Hvem er vi Melhus Bil har over 30 års fartstid med forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er autorisert forhandler av Ford, Maxus og BYD person- og varebiler, samt Suzuki personbiler. Melhus Bil er medlem av Norges bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Bruktbil Vi tilbyr et rikt utvalg av brukte Ford, Suzuki, Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel og Nissan. Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport, 14 dagers bytterett, inntil 5 år bruktbilgaranti eller 5 års nybilgaranti.

Innbytte & innkjøp Ønsker du et raskt oppgjør med din nåværende bil? Vi tar innbytte eller innkjøp av alle typer biler. Benytter du deg av denne tjenesten hos oss har du fordeler som fraskrevet reklamasjonsansvar samt prosessen rundt omregistrering eller avregistrering. Benytter du deg av innkjøp hos oss så har vi kontantoppgjør på dagen.

Finans & forsikring Vi vet godt at det praktiske rundt bilkjøp kan by på hodebry. Derfor fikser vi både finansiering og forsikring for deg hvis ønskelig. Vi har direkte avtaler med markedets største utfordrere. Alle våre bruktbiler kan leveres med finansieringsløsninger fra kr 0,- i egenkapital.

Fri frakt i hele landet Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Kuga
Variant ST-Line AWD 190hk 2.0 EcoBlue
KM-stand 14 900 Km
Registrert dato 10/09/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1996
Motorkraft 190 HK
Karosseri type SUV
Farge Blå
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2245 kg
Registreringsnummer VJ21934
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0FXXWPMFLD10889
Referanse 454b581b-535e-49ba-8628-2c184e038d40
Nyttelast 510

Annet

Tilbehør bil
10-veis elektronisk justering av føreresete
Adaptiv cruise controll
Automatisk 2-sone klimaanlegg
Automatisk dimming av bakrutespeil
Automatisk elektrisk bakluke med sensorer for håndfri åpning og lukking av bakluke
Avansert automatisk parkeringssystem
Avtagbart tilhengerfeste
B&O Play lydanlegg med 10 høyttalere
Bagasjeromsmatte
Blindsone informasjonsystem med varsel om kryssende trafikk
Dynamiske LED hovedlys (med LED kjørelys, adaptive LED hovedlys og automatiske nær- og fjernlys)
Elektrisk innfellbare sidespeil
Elektrisk parkeringsbrems
Elektronisk girvelger
Frontkamera med vidvinkel
Gummimatter
Head Up Display
Instrumentpanel med fargedisplay
Kjørefeltvarsling
My Key
Mørke ruter i passasjerom
Nøkkelfri lås og start
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet ratt
Parkeringssensor foran og bak
Regnsensor
Ryggekamera
Start/stop funksjon
Tekstilmatter
Trafikkskiltgjenkjenning
Trådløs lading for mobiltelefon
Varme i bak sete
Varme i seter foran
Webasto

Kontakt oss

Salg bruktbiler

Åpningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser