2020 Mazda CX-30 2,0 180hk MHybrid AWD Cosmo aut

Orkanger Skriv ut

2020 Mazda CX-30 2,0 180hk MHybrid AWD Cosmo aut

Kr 369 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2020
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 34 977 Km
  • 1998
  • Dører 5

Detaljer

2020 Mazda CX-30 2,0 180hk MHybrid AWD Cosmo aut

Kr 369 900

Inkl. omregistrering

MAZDA CX-30 Mazda CX-30 er en kompakt SUV skapt for å passe like godt i storbyen som på fjellet. Mazdas designere har benyttet Kodo-filosofien og prinsippet om at «less-is-more» til å forme de sveipende linjene som reflekterer omgivelsene og gir bilen liv. Bilens proporsjoner gir et dynamisk og energisk uttrykk. Kupéen danner et intimt og avslappende miljø for fører og passasjerer. Interiøret i Mazda CX-30 er en studie i smakfulle valg og omhyggelig håndverk. Gode seter, kvalitetsmaterialer og velplasserte betjeningselementer skaper et harmonisk førermiljø hvor du føler deg hjemme allerede før du starter motoren.

ENKEL TILKOBLING TIL OMVERDEN Ditt rom. Ditt tilfluktssted. Ditt hovedkvarter. Dette er den førerorienterte kupeen i Mazda CX-30, der alle betjeningselementer er ergonomisk godt plassert slik at du alltid kan fokusere på veien foran deg. Head-up displayet og det digitale hovedinstrumentet sitter sentralt i siktlinjen for enkel avlesning uten å ta blikket fra veien. Infotainmentsystemet Mazda Connect kontrolleres intuitivt med kommandohjulet som er plassert mellom forsetene. Mazda Connect støtter oppkobling via Apple CarPlay™ slik at synkronisering av mobiltelefon, strømming av musikk eller internettradio er lettere enn noensinne. Kommunikasjon mellom deg, bilen og omverden faller helt naturlig - slik det er designet.

SKYACTIV-X Banebrytende ny teknologi der fordelene ved bensinmotorens gnisttenning er kombinert med fordelene ved dieselmotorens kompresjonstenning. Skyactiv-X kombinerer den tradisjonelle bensinmotorens høye effekt, eksosrenhet og stille gange med dieselmotorens gode respons og lave drivstofforbruk. Den er i tillegg utstyrt med Mazda M Hybrid-teknologi - et intelligent mild-hybrid system som bidrar til å senke forbruk og utslipp ved å gjenbruke bremseenergi via en elektrisk motor som assisterer bensinmotoren.

i-ACTIV AWD Mazda CX-30 er bygget for at du skal ha friheten til å reise hvor du vil – og hjem igjen. Derfor er den utstyrt med Mazdas avanserte i-Activ AWD firehjulstrekksystem som sørger for utmerket veigrep og fremkommelighet. Systemet virker ved å kontinuerlig overvåke 27 signaler for å forutse mulig tap av veigrep og om firehjulstrekk skal kobles inn. Systemet kontrollerer eksempelvis om det regner, snør eller om temperaturen indikerer at det kan være glatt. Det overvåker førerens pedal- og rattbruk for å skjønne om du leter etter grep. Systemet overvåker også hjulhastighet og eventuell slipp på forhjulene for å umiddelbart koble inn bakhjulene. i-Activ AWD fungerer harmonisk sammen med G-Vectoring Control Plus - systemet som bidrar til å opprettholde veigrep og presis styring ved å forflytte belastningen på hjulene hver gang bilen går inn i og ut av en sving. Det gir smidigere og mer responsvillig kjøring - og en tryggere følelse under alle kjøreforhold.

BOSE LYDANLEGG For å gjøre kjøreopplevelsen komplett, er kupeens BOSE®-høyttalere plassert slik at du kan spille musikk med et volum som på en live-konsert, med overlegen lydkvalitet.

ADAPTIVE LED FRONTLYS Adaptive LED-hovedlys forbedrer sikten med strålende hvitt lys, og gir fronten en spesiell signatur. Lyktene er elegante og slanke, og de er en integrert del av Kodo-designen som flyter elegant sammen med konturene i fremre støtfanger og inn i grillens dristige triangelmotiv.

MER SIKKERHET FOR ALLE Sensorer overvåker bilens hastighet og avstanden til biler og hindringer foran, og bremsene klargjøres eller aktiveres automatisk hvis du kommer for nær. Funksjonen med fotgjengerdetektering gir bedre muligheter til å unngå uforutsigbare ulykker – og bidrar til at føreren kan føle større trygghet også i travle bygater.

Kontaktinformasjon

Guttorm Næss
Mobil: 470 17 220 [email protected]

Bjørn Wraalsen
Mobil: 907 65 657 [email protected]

Marius Hummelvoll Mobil: 456 66 936 [email protected]

Hvem er vi Melhus Bil har over 30 års fartstid med forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er autorisert forhandler av Ford, Maxus og BYD person- og varebiler, samt Suzuki personbiler. Melhus Bil er medlem av Norges bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Bruktbil Vi tilbyr et rikt utvalg av brukte Ford, Suzuki, Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel og Nissan. Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport, 14 dagers bytterett, inntil 5 år bruktbilgaranti eller 5 års nybilgaranti.

Innbytte & innkjøp Ønsker du et raskt oppgjør med din nåværende bil? Vi tar innbytte eller innkjøp av alle typer biler. Benytter du deg av denne tjenesten hos oss har du fordeler som fraskrevet reklamasjonsansvar samt prosessen rundt omregistrering eller avregistrering. Benytter du deg av innkjøp hos oss så har vi kontantoppgjør på dagen.

Finans & forsikring Vi vet godt at det praktiske rundt bilkjøp kan by på hodebry. Derfor fikser vi både finansiering og forsikring for deg hvis ønskelig. Vi har direkte avtaler med markedets største utfordrere. Alle våre bruktbiler kan leveres med finansieringsløsninger fra kr 0,- i egenkapital.

Fri frakt i hele landet Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mazda
Modell CX-30
Variant 2,0 180hk MHybrid AWD Cosmo aut
KM-stand 34 977 Km
Registrert dato 17/06/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 179 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 128 g/km
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2070 kg
Registreringsnummer VX46531
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN JMZDMFWHA00106325
Referanse 878a3489-0d1a-4f93-a32e-1cc28ffe0e1a

Annet

Tilbehør bil
360-graders parkeringskamera
8,8" Infotainmentskjerm
Adaptive LED hovedlys
BOSE lydanlegg med 12 høytalere
E-call
Elektrisk bakluke
Elektrisk førerstol (m/minne)
Head Up Display
Paddle shifts til automat
Skinnseter
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
LED baklys
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Mørke ruter fra B-stolpe
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 15:00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser