2016 Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Ambiente

Orkanger Skriv ut

2016 Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Ambiente

Kr 119 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2016
  • Girkasse Manuell
  • Drivstoff Diesel
  • Km 57 372 Km
  • 1498
  • Dører 4

Detaljer

2016 Ford Transit Courier 1,5 TDCi 75hk Ambiente

Kr 119 900

Inkl. omregistrering

Næringsleasing Ford Transit Courier, en bil med klasseledende eierskapskostnader og holdbarhet!!!

Transit Couriers høyeffektive motorer bidrar til klasseledende eierskapskostnader. 1.5-liters 75-hesters dieselmotor med et forbruk på 0,37 liter pr. mil. Transit Courier har et lasterom på 2,3 m3 bak skilleveggen, plass til lengre gjenstander på gulvet og ekstra god adkomst til varerommet gjennom skyvedører. Akkurat denne bilen er utstyrt med en praktisk innredning som følger med uten påslag i pris!

Kjøretøyet er konstruert for optimalisert enkelt vedlikehold og reparasjoner. Flerdelt bakre støtfanger, solide beskyttelseslister langs sidene og høyt plasserte lys foran og bak bidrar til å redusere kollisjonsskader og utgifter ved eventuelle småskader. Kostbar feilfylling av drivstoff unngås med Fords unike Easy Fuel-system.

Transit Courier er konstruert for å gi eksepsjonell driftssikkerhet, og prototyper er testet over 1,6 millioner km., som tilsvarer to turer til og fra månen. Slitestyrketestingen simulerer mange års ekstrem bruk, og inkluderer over 400.000 km kjøring hos en vanlig kunde på offentlig vei. Dørene er for eksempel slamret igjen 250.000 ganger i non-stop utholdenhetstester for å dokumentere påliteligheten.

· Lastelengde på 142 cm ved gulvet, og enklere lasting av større gjenstander gjennom brede skyedører (bredde 453 mm med skillevegg)

· Seks surrekroker, inklusive fire monteringspunkter på sidene bak, muliggjør trygg sikring av last uten å skape hindringer på gulvet

· En rekke forhåndsinstallerte monteringspunkter for montering av hyller eller rammeverk.

Transit Courier har en rekke praktiske oppbevaringsrom – som inkluderer en stor midtkonsoll med plass til A4-dokumenter og en bærbar datamaskin/nettbrett, et oppbevaringsrom under taket i full bredde og en skuff under passasjersetet ved siden av sjåføren.

Transit Courier har kollisjonsputer og sidekollisjonsputer for så vel sjåfør som forsetepassasjer. Courier har også som standard dekktrykkovervåkning og elektronisk stabilitetskontroll – som omfatter bakkestartassistanse, antispinn og hindring av velt.

Kontaktinformasjon

Guttorm Næss
Mobil: 470 17 220 [email protected]

Bjørn Wraalsen
Mobil: 907 65 657 [email protected]

Marius Hummelvoll Mobil: 456 66 936 [email protected]

Hvem er vi Melhus Bil har over 30 års fartstid med forhandlere i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er autorisert forhandler av Ford, Maxus og BYD person- og varebiler, samt Suzuki personbiler. Melhus Bil er medlem av Norges bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Bruktbil Vi tilbyr et rikt utvalg av brukte Ford, Suzuki, Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel og Nissan. Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport, 14 dagers bytterett, inntil 5 år bruktbilgaranti eller 5 års nybilgaranti.

Innbytte & innkjøp Ønsker du et raskt oppgjør med din nåværende bil? Vi tar innbytte eller innkjøp av alle typer biler. Benytter du deg av denne tjenesten hos oss har du fordeler som fraskrevet reklamasjonsansvar samt prosessen rundt omregistrering eller avregistrering. Benytter du deg av innkjøp hos oss så har vi kontantoppgjør på dagen.

Finans & forsikring Vi vet godt at det praktiske rundt bilkjøp kan by på hodebry. Derfor fikser vi både finansiering og forsikring for deg hvis ønskelig. Vi har direkte avtaler med markedets største utfordrere. Alle våre bruktbiler kan leveres med finansieringsløsninger fra kr 0,- i egenkapital.

Fri frakt i hele landet Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Transit Courier
Variant 1,5 TDCi 75hk Ambiente
KM-stand 57 372 Km
Registrert dato 16/09/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1498
Motorkraft 75 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 103 g/km
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 1795 kg
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Garanti Brukt bil
VIN WF0WXXTACWGD52431L
Referanse 7aafc408-2178-49d8-909e-5a043cc744c7
Nyttelast 580

Annet

Tilbehør bil
ABS bremser
Antispinn
Beltevarsler
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lengdejusterbart ratt
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 15:00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser