Stjørdal: Nye E-Transit: -En glede av et kjøretøy

11.12.2022
 • Helelektriske Ford E-Transit lader opp for Trøndelag. Med lang rekkevidde, stor lagringsplass og fleksibelt oppsett, er det mange som gleder seg til en grønnere arbeidshverdag.

  -UNIK TEKNOLOGI

  Etterspørselen etter elektriske biler har økt betydelig de siste årene. Det har de ansatte på Melhus Bil Stjørdal også merket, og gleder seg over den helelektriske nyheten fra Ford: E-Transit.

  – Ford er en bilprodusent som aldri lanserer noe før de er hundre prosent sikker på at det er bra. Derfor gleder vi oss stort til å tilby E-Transit, som har null utslipp, stor plass, god rekkevidde og en rekke smarte løsninger, sier Roar Holthe, plassjef ved Melhus Bil Stjørdal.

  Den kan leveres i hele 25 ulike varianter. Det er med andre ord utrolig enkelt å skreddersy bilen til deg og din bedrifts behov, sier Roar Holthe.

  Roar Holthe

  Roar Holthe, plassjef ved Melhus Bil Stjørdal.

  Tor Erik Tuseth

  Tor Erik Tuseth, driftsleder ved Aglo videregående skole og Aglo opplæringssenter.

  • – BIDRAR TIL EN GRØNNERE PROFIL

   Holthe beskriver E-Transit som et stillegående nyttekjøretøy med høy kjørekomfort, god rekkevidde og velutstyrt.

   En av de som har fattet interesse for E-Transit er Tor Erik Tuseth, driftsleder ved Aglo videregående skole og Aglo opplæringssenter.

   – Det er flere grunner til det, men det viktigste for vår del Pro Power Ombord. At vi kan bruke bilen som en powerbank. Da har vi et helt verksted på hjul, og slipper å ta med aggregat, sier Tuseth.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser