Orkanger: Et ypperlig og fleksibelt nyttekjøretøy!

11.12.2022
 • Helelektriske Ford E-Transit lader opp for Trøndelag. Med lang rekkevidde, stor lagringsplass og fleksibelt oppsett, er det mange som gleder seg til en grønnere arbeidshverdag.

  -UNIK TEKNOLOGI

  Etterspørselen etter elektriske biler økt betydelig de siste årene. Det har de ansatte på Melhus Bil Orkanger også merket, og gleder seg over den helelektriske nyheten fra Ford: E-Transit.

  – Det å kunne tilby kundene våre et produkt som har null utslipp, og som både har plenty med plass og god rekkevidde er fantastisk gøy, smiler Guttorm Næss. 

  Han jobber som selger for Melhus Bil på Orkanger, som allerede har solgt flere ulike versjoner av det grønne nyttekjøretøyet.

  E-Transit kan leveres som ren varebil, eller ombygges etter den enkeltes behov. Det er nærmest uendelig med muligheter, sier Guttorm Næss.

  Guttorm Næss

  Guttorm Næss gleder seg over alle mulighetene med nye Ford E-Transit.

  Eilif Landrø

  Eilif Landrø, avdelingsleder i Rosenvik, ser frem til å få Ford E-Transit inn i bilparken til bedriften.

 • En av de som har fattet interesse for dette er avdelingsleder for service og logistikk hos Rosenvik, Eilif Landrø.

  – Vi har mange ulike behov når det kommer til nyttekjøretøy, og ser alltid etter nye måter å redusere klimautslipp mens vi jobber. E-Transit tilfredsstiller begge disse behovene, forklarer Landrø.

  Rosenvik er en arbeids- og inkluderingsbedrift som skal hjelpe flest mulig tilbake i arbeidslivet. De tilbyr sysselsetting og arbeid innen ulike retninger av arbeidslivet, og gjennom dette har de en del aktivitet opp mot transport og logistikk.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser