Trondheim: Nye Ford E-Transit

11.12.2022
 • RESPONSEN HAR VÆRT OVER ALL FORVENTING!

  Snart ruller helelektriske Ford E-Transit ut på trønderske veier. Responsen fra markedet har vært enorm. Med lang rekkevidde og flere smarte løsninger skulle det nesten bare mangle.

  -UNIK TEKNOLOGI

  En av de unike teknologiene du finner i E-Transit er Pro Power Ombord. Dette systemet gjør bilen om til en energikilde, der du kan lade eller drifte verktøy og utstyr med inntil 2300 W.

  – Den har bakhjulstrekk, noe som betyr mye for dem som kjører med nyttelast. Rekkevidden er også fantastisk god, slik at man kan kjøre lengre uten å måtte lade. I tillegg er den fullstappet med det siste av teknologi fra Ford.

  – E-Transit er det klasseledende elektriske nyttekjøretøyet når det gjelder kvalitet, rekkevidde og sikkerhet, sier Torstein Sjøholtstrand, næringsselger hos Melhus Bil Trondheim.

  Torstein Sjøholtstrand

  Torstein Sjøholtstrand er en rutinert mann i bilbransjen i Trondheim. Han har over 35 års erfaring, og har de ti siste årene jobbet med Ford hos Melhus Bil Trondheim.

  Frank Johnsen

  Frank Johnsen, daglig leder ved Jotra, ser frem til å få Ford E-Transit inn i bilparken til selskapet

 • Én av dem som gleder seg til å ta det helelektriske nyttekjøretøyet i bruk er Frank Johnsen, daglig leder ved transportbedriften Jotra AS i Trondheim.

  – Det var et enkelt valg. Fra før av kjører vi jo en del Ford Transit med dieselmotorer, og har gode erfaringer med dem. Og så har vi prøvekjørt E-Transit, og den skiller seg ut fra andre bilmerker når det gjelder teknologi, batterikapasitet og ikke minst nyttelast, sier Frank.

  – Det handler om å kjøre lengst mulig med mest mulig gods uten å lade, rett og slett. Da er E-Transit det beste varebilkonseptet som er å få levert i dag, legger han til.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser