Ford Grand Tourneo Connect: det morsomme alternativet til ferie- og aktivitetsturene

Å se etter den perfekte feriebilen som kan har plass til mye bagasje, kan kjøre langt og bruker mindre drivstoff samtidig som den kjører godt og ser bra ut kan være en vanskelig oppgave. Selvfølgelig er det mange feriebiler der ute, men hva om vi forteller deg at Ford Grand Tourneo Connect kan være den perfekte familieferien bilen du er på utkikk etter?

Grand Tourneo Connect reflekterer Fords historie med tanke på pålitelighet og imponerende kontroll og styring. Bilen kommer i ulike stiler (med ulike karosserilengder og lasteromslengder) og har plass til to til syv personer. Med god plass og funksjoner som "Adaptive load control" kan Grand Tourneo Connect tilpasse seg totalvekten til bilen. Dette sikrer kontrollen, enten kjøretøyet er tomt eller fullt lastet.

Grand Tourneo Connect ser bra ut, men handler ikke kun om utseende. Bilen er utstyrt med viktige sikkerhetsfunksjoner som "Trafikkskiltgjenkjenning", et ikon som angir hastigheten på veien eller et beskjedent tegn som vises på instrumentklyngen og endres hver gang du skriver inn en ny grense. Et nødbremselyssystem garanterer automatisk at bremselysene blinker raskt for å vise andre biler at du bremser.

Bekymret for drivstofforbruk mens du drar på en lang biltur? Grand Tourneo Connect leveres med automatisk Start-Stopp, slik at du kan bruke mindre drivstoff når det er ønskelig. Auto Start-Stop er også veldig effektiv i bykjøring der teknologien kan redusere drivstofforbruket med 10%.

Komfort er en annen avgjørende faktor når vi skal velge feriebil. Grand Tourneo Connect (Titanium) leveres med funksjoner som skinnseter som er oppvarmet foran, tri-sone klimaanlegg, Bluetooth og ryggekamera - og den er tilgjengelig med SYNC 3 infotainment-systemet, som legger til Android Auto og Apple CarPlay . Det smarte ryggekameraet viser også virtuelle linjer som hjelper deg med å parkere trygt, selv på trange steder. Grand Tourneo Connect gir deg det beste av to verdener; det kan være din feriebil eller bilen for å gjøre ærender. Ta en titt på Ford Grand Tourneo Connect.

Har du lyst til å teste bilen?

Bestill prøvekjøring Les mer detaljer her
Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser