Deler og tilbehør fra Ford

Originalt Ford-tilbehør

UTFORSK UTVALGET AV FORD-TILBEHØR

Kjøp tilbehør du trenger til din Ford nå. Vi har et omfattende utvalg av Ford-produkter samt nøye utvalgt tilbehør fra tredjepartsleverandører, som dekkes av leverandørens egen garanti. Kjøp på nett og få det levert til en adresse du velger, eller bestill en dato og få den montert av en mekaniker med opplæring fra Ford .

 • TRANSPORTTILBEHØR

  Få mest mulig ut av din Ford med vårt store utvalg av transporttilbehør. Vi har alt du trenger for å gjøre din Ford enda mer allsidig, fra takstativ og hengerfeste til lastegitter og sykkelstativ.

  FORD TAKTRANSPORT
  FORD TAKTRANSPORT

  Uansett hva du vil ta med deg, har vi det Ford-godkjente transporttilbehøret du trenger for å frakte lasten på en sikker måte – fra takskinner og tverrstenger til takstativer.

  THULE TAKTILBEHØR
  THULE TAKTILBEHØR

  Hvis du liker eventyr, vil du like Thules† -serie med takbokser, sykkelstativer og skistativer som festes trygt på din Fords tverrstenger eller takstativ, noe som gjør det enklere enn noen gang å gå fra 4 til 2 hjul eller rett i skiløypa. Utforske mer


 • TILBEHØR FOR BESKYTTELSE

  Uansett om det er været eller gjørmete veier, er det noen ganger tøft der ute. Utforsk vårt store utvalg av innvendig og utvendig tilbehør som hjelper deg med å holde bilen i topp stand uansett forhold.

  FORD GULVMATTER
  FORD GULVMATTER

  Beskytt bilens interiør mot skitt og søle med originale Ford gulvmatter. Uansett om du foretrekker velur eller robuste gummimatter som er enkle å rengjøre, har vi beskyttelsen som du (og bilen din) trenger.

  ORIGINAL FORD LASTEROMBESKYTTER
  ORIGINAL FORD LASTEROMBESKYTTER

  De sier at man ikke skal gråte over spilt melk, men de har tydeligvis aldri sølt melk i en bil. Spesiallaget i robust og slitesterk termoplastisk elastomer (TPE) – en Ford lasterombeskytter bidrar til å holde gulvet rent og opprettholde en frisk lukt.

  ORIGINALE FORD SKVETTLAPPER
  ORIGINALE FORD SKVETTLAPPER

  Beskytt lakken på din Ford mot steinsprut og hold bilen renere ved å redusere mengden med smuss og skitt på eksteriøret – noe som er en fordel i hverdagen, og som opprettholder bilens annenhåndsverdi.

  CLIMAIR® VINDAVVISERE
  CLIMAIR® VINDAVVISERE

  Nyt et dypt drag av frisk luft! Med ClimAir vindavvisere kan du kjøre med åpent vindu og få god ventilasjon, samtidig som vindstøyen holdes på et akseptabelt nivå, uten at det ødelegger sveisen.


 • HJUL OG HJULTILBEHØR

  FORD ALUMINIUMSFELGER
  FORD ALUMINIUMSFELGER

  Få et personlig preg på din Ford med vårt brede utvalg av aluminiumsfelger. Designet, konstruert og testet spesifikt for bilen din. Hensiktsmessig eller elegant – valget er ditt.

  FORD LÅSBARE HJULMUTTERE
  FORD LÅSBARE HJULMUTTERE

  Ford låsbare hjulmuttere bidrar til å beskytte aluminiumsfelgene mot tyveri. De bilspesifikke hjulmutrene leveres som et sett på fire og kan bare skrus ut med et spesialverktøy som følger med settet.

  FORD-HJULKAPSLER
  FORD-HJULKAPSLER

  Utvalget av hjulkapsler forvandler din Ford på få minutter. Hjulkapslene våre er et rimelig alternativ til å kjøpe nye hjul og er designet for å gi biler med stålhjul et nytt utseende.


 • TILBEHØR TIL NYTTEKJØRETØY

  NYTTEKJØRETØY
  NYTTEKJØRETØY

  Førsteinntrykket teller, og i likhet med deg representerer din Ford bedriften din. Så pass på at den gjør et godt inntrykk, med vårt store utvalg av praktisk og stilig tilbehør.

  HENGERFESTE TIL NYTTEKJØRETØY
  HENGERFESTE TIL NYTTEKJØRETØY

  Gjør nyttekjøretøyet mer allsidig med et hengerfeste. Denne serien er spesielt utviklet for din Ford og laget slik at det integreres med bilens elektriske system.

  TAKTRANSPORT FOR NYTTEKJØRETØY
  TAKTRANSPORT FOR NYTTEKJØRETØY

  Hvis du frakter verktøyet du trenger til håndverket ditt på biltaket, må dette være godt sikret. Utvalget av Ford-godkjente takstativer, gallerier og profesjonelt taktransporttilbehør gir deg de riktige verktøyene for jobben, slik at bilen kan jobbe like hardt som du gjør. • LIFESTYLE-KOLLEKSJONEN

  Lev og ånde for Ford, selv når du ikke er bak rattet. Oppdag vårt nøye utvalgte serie med produkter, inspirert av Fords ikoniske design og berømte arv…

  Les mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer