Ford - Melhus bil

Om Melhus Bil i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer

Melhus Bil er Midt-Norges største forhandler av Ford-person og varebiler.

Vi ble etablert på Melhus i 1987, og i 1989 ble vi hovedforhandler av Ford person- og varebiler. I 2017 utvidet vi konsernet og har i dag forhandler i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Steinkjer. Vi er til sammen 120 ansatte og selger om lag 2 000 biler i året med en omsetning på ca. 800 mill.

Vi tilbyr markedets bredeste spekter av ulike modeller fra Ford hos alle våre forhandlere. Fra Ford får du alt fra den elektriske SUV'en Mustang Mach-E til den tøffe superpickupen Ranger Raptor. Flere av våre firmabiler har også vunnet tittelen Årets Varebil og vi har den perfekte varebilen til deg som håndverker som alltid kan bygges og bestilles etter dine ønskemål.

Vi har også til enhver tid et stort utvalg av brukte biler klare til å få ny eier.

Som totalleverandør av alle Ford sine produkter og tjenester kan vi skryte av høy kompetanse og lang erfaring. Og som autorisert Ford-forhandler kan vi utføre alle dine servicer og reparasjoner, uansett hvor du har kjøpt din Ford.

Hos Melhus Bil er vi opptatt av å sette kunden i fokus, og vil alltid strebe etter å gjøre våre kunder helt fornøyd, ikke bare som Ford-kunder, men som Ford-eier. Med utgangspunkt i dette ønsker vi å gi våre kunder «En mer personlig opplevelse». Som bedrift er vi fremtidsrettet og moderne med stor respekt for historie og tradisjoner.

Vi tilbyr alle bilrelaterte tjenester som finansiering, forsikring, delesalg, og har eget karosseri- og mekanisk verksted med svært dyktige fagfolk.

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser