MUSTANG MACH-E

Tilbud varer til: 31.12.2021

MUSTANG MACH-E

Vi presenterer Mustang Mach-E: Fords første helelektriske SUV. Vakkert skulpturelt design, banebrytende teknologi og en rekkevidde på opptil 610 km.

– På en rekke områder, som ladehastighet og rekkevidde har den overprestert i forhold til det vi forventet. Med vår preproduksjonsmodell kjørte vi 484 km mellom Oslo og Trondheim uten ladestopp. Fremdeles hadde vi 14% batterikapasitet igjen. Det er vi svært fornøyde med, selv om det selvsagt var en uhøytidelig test i forholdsvis rolig tempo til meg å være, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Målet med å teste Fords nye elektriske SUV på norske veier og på norske ladestasjoner er å gi de siste innspillene til Ford sentralt før kundeleveringene av Mustang Mach-E starter i Norge tidlig i 2021.

VEILEDENDE PRIS FRA 422.000,-

+ frakt og levering     

610 km<5 sek119 km
Rekkevidde0 til 100 KM/TRekkevidde på 10 min lading

Fantastisk mottakelse for nye Mustang Mach-E i mange biltester

«Vinneren gir deg klart mest bil for pengene,» konkluderer Tv2 hjelper deg i sin test. Se deres test av Mustang Mach-E her.

«Mach-E fremstår som et av de aller beste kjøpene i denne klassen per nå», konkluderte Elbil24 etter å ha prøvekjørt bilen. «En veldig sterk femmer, tangerer sekseren», skriver VG og mener det er en for(d)bløffende bra elbil. Du kan lese mer om omtalen bilen har fått i ulike biltester her.

     Mustang Mach-E - Elbil24 test

Dersom du ønsker du å prøvekjøre Mustang Mach-E eller har noen spørsmål i forbindelse med bilen kan du ta kontakt med oss og vi vil svare deg så raskt som mulig.

Kontakt ossBestill Mustang Mach-ELes mer om Mustang Mach-E

Hvilken farge foretrekker du? Valget er ditt...

Bli bedre kjent med Mustang Mach-E i videoen under.

Andre tilbud du kan være interessert i

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser